Indispensable Tools

Google Chrome – 10/10

browser iki mung dianggo dadi luwih apik tinimbang wong liya: Iku luwih cepet lan luwih stabil.

Firefox (ndeleng luwih ngisor iki gegayutan karo addons) – 10/10

Firefox, sanadyan ora minangka populare minangka Google Chrome, isih King kustomisasi. Iku liya sing cedhak kanggo kula.

KeePass – 10/10

Nganggo KeePass supaya sandhi sandi disimpen, ndhelik, disimpen njaba saka kontrol 3rd katelu.

btsync – 10/10

panggantos Indispensable kanggo Dropbox. Iku freemium – though I don’t have a pressing need to use the Pro Edition, yen aku aku ora bakal ragu-ragu kanggo mbayar.

uap – 10/10

Where liya bakal duwe perpustakaan game?

FastCopy – 9/10

Iki alat Windows kanggo salinan serialise operasi / pamindhahan. Aku dipindhah saka kasebut nalika TeraCopy masalah konsisten karo 64bit. It only loses points for having a cluttered UX

btrfs – 9/10

The btrfs filesystem has saved me and my data on numerous Linux systems. It does take some learningbut the effort is worth it.


Chrome Addons:

Ban checker for Steam – 10/10

Boards for Trello – 10/10

Scrum for Trello – 10/10

Projects for Trello – 8/10

ScriptSafe – 8/10

Auto Refresh – 10/10


Firefox Addons:

Download Statusbar – 10/10

I prefer having everything in Firefox in a single window in tabs. Having a download box in a separate window is a big no-no for me. It also saves screen real-estate since it is very minimal. 🙂

daluwarsa Canary – 9/10

addon apik lan paling tithik iki ngandhani yen certificate SSL kanggo situs sing lagi dideleng rauh arep entek. Yen dhewe duwe certificate SSL, Aku menehi saran sampeyan nggunakake addon iki kanggo nyegah certificate SSL situs kang expiring amarga menyang lack prasaja saka kabar utawa miscommunication.

Firebug – 9/10

Supados web lan pacobèn karo kaca. Awesome kanggo Testing bit sethitik saka kode uga debugging kaca.

FoxyProxy – 8/10

Awesome kanggo browsing kaca tartamtu liwat server proxy tartamtu. This is useful for when some sites are blocked or there is breakage for in a Transparent Proxy server. 🙂

Nganggo iki rute sawetara lalu lintas liwat proxy server sing aku rodo ora mbukak liwat rute standar. Iku uga fleksibel. Yen sampeyan duwe luwih saka siji proxy server kasedhiya lan siji biasane digunakake dumadakan dadi ing kedhip ing, mung ngalih saka kanggo kang sabanjuré. 🙂

Greasemonkey – 10/10

Greasemonkey nambah keluwesan. There are many available scripts online to customise pages.

 

NoScript – 9/10

NoScript punika AWESOME ing iklan Watesan. Sawijining iritasi sethitik ing kawitan wiwit sampeyan kudu whitelist kabeh sing mbok kaya – nanging ing roto dawa iku banget worth iku. 🙂

nguripaké Pages – 10/10

Banget migunani kanggo yen sampeyan browsing ing situs lan mengkono dadi mudhun. Yen situs iki statis-isi-oriented banjur iki ndadekake gampang cepet golek isi yen sawijining cached online.

Screengrab – 8/10

Screengrab punika addon gambar prasaja kang entuk gambar saka kabeh kaca web sing lagi ndeleng, malah yen luwih ukuran layar. Aku biasane nggunakake supaya aku ora kudu ngowahi gambar mengko ing.

ShowIP (I was using a version modified for work purposes which displayed company server’s internal name when browsing) – 10/10

Wonten neraka kanggo mbukak liwat tanpa plugin iki yen sampeyan pengin kanggo ngenali server. Aku digunakake kanggo duwe apa iki kabeh wektu.

Tab Mix Plus – 8/10

Manajemen tab apik tenan kanggo yen sampeyan duwe luwih saka 7 utawa supaya tab.

video DownloadHelper – 9/10

Video DownloadHelper katon kanggo media streaming – khusus looking kanggo konten gedhe sing lagi diundhuh. Nalika klik lambang, nuduhake kowe lepen saiki-ngundhuh lan menehi pilihan kanggo saiki iku minangka “normal” download.

Awit sampeyan ora ngerti yen FF arep nabrak utawa daya arep Cut, Aku seneng kanggo nyimpen salinan kanggo desktop lan aku banjur bisa ndeleng video tanpa nggunakake liyane bandwidth kanggo download video maneh. uga, ing karya, nalika wong ngirim kula Pranala youtube utawa media liyane, Aku biasane ora dipriksa kantos akeh sawise – ing luang dhewe utawa sak break.

Share