Архива за категоријата » blogging «

Friday, January 16th, 2009 | Автор:

Сум бил во потрага по нова, чистење тема за некое време сега. Мислам дека сум го нашол еден убав, кој е сега се користи, за да започнете прилагодување за себе.
Темата може да се најде тука.

Ве молиме да коментира за мојот избор. 😉

Сподели
категорија: blogging, догма  | Тагови: , , , , ,  | 6 коментари
Friday, January 02nd, 2009 | Автор:

I’m now trying very hard (and unsuccessfully) to prevent myself from letting 80% of my links point to Википедија.

I think from now on, whenever I get annoyed with myself for this, I’m going to toss на coin:

  • Heads, I pick something relevant out of a Google search that has nothing to do with Wikipedia.
  • Tails, I pick something irrelevant out of a Google search that has nothing to do with Wikipedia, preferably something humorous.
Сподели
категорија: blogging, случајно  | Тагови:  | Остави коментар