За

Моето име е Брендан. Моите колеги и пријатели во различни заедници ме знаат како Слабо или Tr1cKy.

Јас сум techie и голем дел од мојата работа се одразува дека. Јас би сакал да кажам дека сум Линукс techie но тоа ќе биде грубо надвор од пропорција. Иако претежно Линукс, Јас, исто така, работи на Windows системите.

Ова е личен блог – па тоа ќе биде за нешта јас сум заинтересиран во.

Јас ќе го отстрани коментари, без супстанца. Ништо не додавање на разговор јас најверојатно ќе ги избрише.
Јас сум исто така, не во корист на манипулирање со резултати од пребарување, па не коментира за доброто на линкови.
Сподели