E premte, 9 janar, 2009 | Autor:
Mike's Amazing Cakes

Amazing ëmbëlsira e Mike

Unë e di se shumica e njerëzve që lexojnë blogun tim nuk vijnë pikërisht këtu pritur fjalën e ëmbëlsira të mahnitshme… por kjo apelit për mua të mjaftueshme për të përmend.

Për ata që nuk e di, Dragons janë një fav i imi – por vërtet, Unë jam picky rreth tyre shumë.

Oh dhe unë jam mailing Charly-së në lidhje me këtë…

pjesë
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, ose trackback from your own site.

2 Responses

  1. 1
    Aimzy 

    Omg that is one uber 1337 dragon cake! I need to make friends with this Mike dude so that he can bake one for my bday, like a unicorn maybe..or spongebob.

  2. Spongebob!! hehe

    Found Mike’s: http://www.mikesamazingcakes.com/

    They’re in the States tho, Aimzy

Leave a Reply » Identifikohu