E premte, 24 Sht, 2010 | Autor:

Upgrade për WordPress 3 ishte e vonuar (si shumë projektligje artikuj). Çuditërisht, asgjë nuk duket e ndryshme nga viti upgrade është përfunduar, pse unë gjithashtu nuk do të jetë i habitur në qoftë se unë kam humbur një thyerje të rëndësishëm plugin.

Unë do të ketë kaluar një ditë këtë fundjavë vetëm në lustrim faqen e internetit dhe duke përfunduar deri në disa artikuj të. Ju keni diçka për të pres. 🙂

pjesë
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, ose trackback from your own site.
Leave a Reply » Identifikohu