Arkivi për kategorinë » ngrënie «

Thursday, December 24th, 2009 | Autor:

What is it called when:
Despite having visited the same fridge or cupboard less than 2 minutes previously, and having previously also not found something appropriate, you still obsessively open that same fridge or cupboard looking for something.

pjesë
E diel, 11 janar, 2009 | Autor:

Ku është macja saktësisht? Unë jam i uritur.

— Pas pak (për të mbrojtur @ tij 55 nga housemates shokët e tij – të cilat ndoshta nuk do të ndihmojë për shkak të procesit të eliminimit.)

pjesë
E premte, 9 janar, 2009 | Autor:
Mike's Amazing Cakes

Amazing ëmbëlsira e Mike

Unë e di se shumica e njerëzve që lexojnë blogun tim nuk vijnë pikërisht këtu pritur fjalën e ëmbëlsira të mahnitshme… por kjo apelit për mua të mjaftueshme për të përmend.

Për ata që nuk e di, Dragons janë një fav i imi – por vërtet, Unë jam picky rreth tyre shumë.

Oh dhe unë jam mailing Charly-së në lidhje me këtë…

pjesë
Kategori: ushqim, i rastësishëm  | Tags: , , ,  | 2 Komente
E diel, November 16th, 2008 | Autor:

I like any wine. As long as it doesn’t taste like i am biting into a 300-year-old oak tree, I am always game.

Erin (no, the pretty one)

pjesë