Për

Emri im është Brendan. Kolegët e mi dhe miqtë në komunitete të ndryshme e di mua si Tricky ose Tr1cKy.

Unë jam një techie dhe shumë e punës sime që pasqyron. Unë do të doja të them se unë jam një techie Linux, por që do të jetë tmerrësisht nga proporcion. Pse kryesisht Linux, Unë gjithashtu të punojnë në sistemet Windows.

Ky është një blog personal – kështu ajo do të jetë për gjëra që unë jam i interesuar në.

Unë do të heq komentet pa substancë. Asgjë mos shtuar në bisedë unë do të ngjarë të fshini.
Unë nuk jam në favor të rezultateve të kërkimit manipulimin kështu që mos komentojë për hir të lidhjeve.
pjesë