domosdoshme Tools

Google Chrome – 10/10

Ky shfletues vetëm punon shumë më mirë se të tjerët: Ajo është më e shpejtë dhe më e qëndrueshme.

Firefox (shih më poshtë në lidhje me addons) – 10/10

Firefox, edhe pse jo aq Populare si Google Chrome, është ende mbreti i customization. Kjo është një të dytë të ngushtë për mua.

KeePass – 10/10

I përdorur për të mbajtur KeePass fjalëkalimet e mia ruajtur, Encrypted, ruhet jashtë kontrollit të 3-partiake.

btsync – 10/10

zëvendësimi i domosdoshëm për Dropbox. Është freemium – though I don’t have a pressing need to use the Pro Edition, nëse kam bërë unë nuk do të ngurronte të paguajnë për të.

avull – 10/10

Ku tjetër do të ketë bibliotekën tuaj të lojrave?

FastCopy – 9/10

Ky është një mjet i Windows për të ndihmuar kopje serialise / operacionet lëvizë. Unë u zhvendos mbi të kur TeraCopy pasur probleme të vazhdueshme me 64bit. It only loses points for having a cluttered UX

btrfs – 9/10

Filesystem btrfs ka shpëtuar mua dhe të dhënat e mia në sistemet e shumta Linux. Ajo ka marrë disa të mësuarit – but the effort is worth it.


Chrome Addons:

Ban checker për avulli – 10/10

Boards për Trello – 10/10

Përleshje për Trello – 10/10

Projektet për Trello – 8/10

ScriptSafe – 8/10

Auto Refresh – 10/10


Firefox Addons:

Download Statusbar – 10/10

Unë preferoj që ka çdo gjë në Firefox në një dritare të vetme në skeda. Duke pasur një kuti shkarko në një dritare të veçantë është një i madh jo-jo për mua. It also saves screen real-estate since it is very minimal. 🙂

Expiry Canary – 9/10

Ky addon zoti dhe minimal ju tregon nëse certifikata SSL për këtë faqe interneti që ju jeni duke shfletuar së shpejti do të përfundojë. Nëse vet faqja e juaj ka një çertifikatë SSL, Unë ju rekomandojmë të përdorni këtë addon për të ndihmuar të shmangur çertifikatë SSL sitit tuaj mbaron për shkak të mungesës të thjeshtë të njoftimit ose miscommunication.

Firebug – 9/10

Për zhvillimin e web dhe eksperimentimit me faqet. Tmerrshëm për testimin pjesë të vogël të kodit si dhe debugging faqe.

FoxyProxy – 8/10

Awesome për të shfletoni faqet e veçanta përmes serverëve të veçantë prokurë. This is useful for when some sites are blocked or there is breakage for in a Transparent Proxy server. 🙂

I përdorni këtë për të rrugës disa të trafikut mbi proxy server që në vend nuk do të kalojnë nëpër rrugët e parazgjedhur. Ajo është gjithashtu shumë fleksibël. Nëse keni më shumë se një proxy server në dispozicion dhe një që ju zakonisht përdorin papritur shkon në injoroj, vetëm kaloni mbi të një tjetër. 🙂

Greasemonkey – 10/10

Greasemonkey shton fleksibilitetin. There are many available scripts online to customise pages.

 

NoScript – 9/10

NoScript është AWESOME në reklamat bllokuar. një irrituese e saj të vogël në fillim që ju keni për të whitelist të gjitha faqet që ju pëlqen – por në afat të gjatë ajo është shumë e vlefshme. 🙂

ringjallë Faqet – 10/10

Shumë e dobishme për ju, nëse shfletoni në një vend dhe kjo ndodh të jetë poshtë. Nëse faqe është statike-content-orientuar atëherë kjo e bën të lehtë për të gjetur shpejt përmbajtjen, nëse kopje e saj në internet.

Screengrab – 8/10

Screengrab është një addon thjeshtë screenshot i cili merr një screenshot të të gjithë web faqe ju jeni duke shfletuar, edhe nëse ajo është më e madhe se madhësia e ekranit tuaj. Unë më së shumti e përdorin atë në mënyrë që unë nuk kam për kulture screenshot më vonë.

ShowIP (I was using a version modified for work purposes which displayed company server’s internal name when browsing) – 10/10

Ka ferr për të shkuar nëpër, pa këtë plugin qoftë se ju doni për të identifikuar një server. I përdorur të ketë për të bërë këtë gjatë gjithë kohës.

Tab Mix Plus – 8/10

Menaxhimi i tmerrshëm tab për në qoftë se ju keni më shumë se 7-or-kështu skeda.

Video DownloadHelper – 9/10

Video DownloadHelper duket për streaming media – posaçërisht duke kërkuar për çdo përmbajtje të madhe që është duke u shkarkuar. Kur ju klikoni në ikonën, kjo ju tregon rrjedhat aktualisht-shkarkimit dhe ju jep mundësi për të radhë si një “normal” shkarko.

Që ju nuk e dini nëse FF do të rrëzimit ose fuqia do të shkurtojë, Unë do të preferojnë për të ruajtur një kopje në tavolinën e punës time dhe unë pastaj mund të shikoni video pa përdorur shumë bandwidth për të shkarkuar video përsëri. Gjithashtu, në punë, kur njerëzit më dërgoni lidhje për youtube ose media të tjera, Unë zakonisht nuk e mërzit shikuar deri sa pas – në kohën e lirë tim, ose gjatë një pushim.

pjesë