Indispensable Tools

Google Chrome – 10/10

browser ieu ngan jalan jadi loba leuwih hade tinimbang batur: Ieu téh leuwih gancang jeung leuwih stabil.

Firefox (tempo salajengna di handap ngeunaan addons) – 10/10

Firefox, sanajan teu jadi populare salaku Google Chrome, masih Raja kustomisasi. Ieu téh hiji kadua deukeut keur kuring.

KeePass – 10/10

Kuring make KeePass tetep kecap akses mah disimpen, énkripsi, disimpen di luar kontrol 3-katilu.

btsync – 10/10

pergantian indispensable pikeun Dropbox. Ieu téh freemium – though I don’t have a pressing need to use the Pro Edition, lamun kuring teu Abdi teu bakal ragu mayar for eta.

nyeupan – 10/10

Dimana sejenna Anjeun bakal boga perpustakaan anjeun kaulinan?

FastCopy – 9/10

Ieu pakakas Windows pikeun mantuan salinan serialise operasi / move. Kuring pindah leuwih ka eta lamun TeraCopy geus isu konsisten jeung 64bit. It only loses points for having a cluttered UX

btrfs – 9/10

The btrfs filesystem has saved me and my data on numerous Linux systems. It does take some learningbut the effort is worth it.


Chrome Addons:

Ban checker for Steam – 10/10

Boards for Trello – 10/10

Scrum for Trello – 10/10

Projects for Trello – 8/10

ScriptSafe – 8/10

Auto Refresh – 10/10


Firefox Addons:

Download Statusbar – 10/10

I prefer having everything in Firefox in a single window in tabs. Having a download box in a separate window is a big no-no for me. It also saves screen real-estate since it is very minimal. 🙂

tamat Canary – 9/10

addon rapih jeung minimal ieu ngabejaan Anjeun lamun sertipikat SSL pikeun loka Anjeun keur ayeuna nempo ieu geura-giru bade tamat. Lamun loka Anjeun sorangan boga sertipikat SSL, Kuring nyarankeun Anjeun pake addon ieu pikeun mantuan nyegah sertipikat SSL loka Anjeun expiring alatan kurangna sederhana béwara atawa miscommunication.

Firebug – 9/10

Pikeun pangwangunan web jeung experimentation jeung kaca. Awesome pikeun nguji bit saeutik kode ogé debugging kaca.

FoxyProxy – 8/10

Awesome keur ngotektak Kaca husus ngaliwatan server proxy husus. This is useful for when some sites are blocked or there is breakage for in a Transparent Proxy server. 🙂

Kuring make ieu rute sababaraha lalu lintas leuwih proxy server nu Abdi rada teu ngaliwatan rute standar. Éta ogé pisan fléksibel. Upami Anjeun gaduh leuwih ti hiji proxy server sadia jeung hiji biasana Anjeun pake ujug-ujug mana dina sakotéap nu, ngan pindah leuwih ka hiji saterusna. 🙂

Greasemonkey – 10/10

Greasemonkey nambihan kalenturan. There are many available scripts online to customise pages.

 

NoScript – 9/10

NoScript nyaéta Heboh di adverts blocking. Anak hiji irritating saeutik di mimiti saprak anjeun geus whitelist sadaya loka anjeun resep – tapi dina ngajalankeun lila pisan patut eta. 🙂

Resurrect Kaca – 10/10

Pohara kapaké pikeun lamun kotektak ka loka jeung kajadian jadi turun. Lamun loka anu statis-eusi-berorientasi mangka ieu ngajadikeun eta gampang gancang manggihan eusi lamun anak sindangan online.

Screengrab – 8/10

Screengrab nyaeta addon screenshot basajan nu nyengkram hiji screenshot sakabéh kaca web Anjeun keur nempo, komo lamun geus leuwih badag batan ukuran layar Anjeun. Kuring lolobana make eta jadi mah teu kudu motong screenshot saterusna dina.

ShowIP (I was using a version modified for work purposes which displayed company server’s internal name when browsing) – 10/10

Aya naraka ngaliwat tanpa plugin ieu upami Anjeun hoyong pikeun ngaidentipikasi server a. I dipaké pikeun geus ngalakonan ieu sadaya waktu.

Tab Campur Plus – 8/10

manajemén tab Awesome for lamun geus leuwih ti 7-atawa-jadi tab.

video DownloadHelper – 9/10

Video DownloadHelper kasampak keur media ngalirkeun data – husus néangan eusi badag anu keur diundeur. Lamun anjeun klik dina ikon, nembongkeun Anjeun aliran ayeuna-ngundeur jeung mere Anjeun pilihan ngantri eta salaku “biasa” download.

Saprak anjeun kungsi nyaho lamun FF bade ngadat atawa daya bade neukteuk, Abdi leuwih resep nyimpen salinan pikeun desktop mah kuring terus bisa nempo video tanpa ngagunakeun leuwih rubakpita pikeun ngundeur video deui. oge, nuju damel, lamun urang ngirim kuring numbu ka youtube atawa media sejenna, Kuring biasana teu nyusahkeun ningali saacan loba sanggeus – di rineh sorangan atawa salila putus.

ngabagikeun